Recomandare Prof. univ. dr. Perju-Dumbrava Dan

Prin prezenta, subsemnatul prof. univ. dr. Dan Perju-Dumbrava, medic primar legist, recomand colaborarea cu IML Târgu Mureș, atât în realizarea interesului justiției cât și pentru mulțumirea persoanelor implicate în evenimente traumatice de diferite cauze care au nevoie de acte medico-legale.Am colaborat cu personalul institutului și am cuvinte de laudă atât pentru foștii conducători, ca de exemplu prof. univ. Ander, dr. Ureche, dr. Acs, conf. univ. Hecser, șef lucrari Hădăreanu, cât și față de actualul conducator al Institutiei, dna conf. univ. dr. Carmen-Corina Radu.

Colaborarea a fost realizată pe plan profesional în cadrul Comisiilor de Specialitate ale Ministerului Sănătății cât și universitar, prin participarea la examene de primariat si specialitate.

Am colaborat inclusiv în cadrul expertizelor medico-legale cu experți recomandati, colegi de la Cluj sau invers.      In concluzie, recomand cu încredere personalul institutului, care sub noua conducere aduce un suflu nou și un impuls vizibil și în plan științific prin publicațiile care ridica vizibilitatea și prestigiul Institutului.

Prof. univ. dr. Perju-Dumbrava Dan
Șef Laborator Prosectură și Clinică Medicală în cadrul IML Cluj-Napoca
Șef Disciplina Medicina Legala Facultatea de Drept Cluj-Univ. D. Cantemir București
Șef Program Masterat Știinte Penale și Criminalistică–Univ. D. Cantemir București
Vicepresedinte Colegiul Medicilor Cluj